Otsingud welsh corgi teemalistelt linkidelt
Google Custom Search

teisipäev, 29. jaanuar 2008

19. - 20.01. 2008. Rahvuslik kõikide tõugude näitus (CAC). Kaunas, Leedu. Lietuvos Kinologu Mégéju Sajunga.

Jaanuari kuine Leedumaa võttis meid vastu kuiva, külma ja Tallinnast tuttava lumetu talvega. Ööbisime Panevėžyses. See aasta tundub juba uskumatu, Leedus poodides on sama hinna tase mis meil. Näitus toimus Kaunases spordikompleksis S. Dariaus ir S. Girėno Sporto Centras [1]. Eesti koeri küll kohtasime, aga vähe.

Valgevene kohtunikule Wyacheslav Werbitskij´le [ingl](kasvatab saksa lambakoeri, kennel Ad Astra Gloria) registreerus 4 welsh corgit ja ainuke cardigan oli tulnud Poolast - juunor klassi Pirtek Canzone D´Mare [sugupuu](Geestland´s Kootenay – Pirtek Giono E Notte, kasv. E. Lampikari, om. D. Wronska) sai TP ja TPJ.

Pembrokide ring kuulus Eesti koertele.
Isased beebiklassis : Astersland You Can Do It - VP, TPbeebi.
See näitus oli Tuudurile teine. Temaga on lausa lust ringis liikuda, vaata ainult et järele jõuad ja silmsidet hoiab ilusasti.
Isased veteraniklassis : Trafox Royal Enfield - SP1/1, TPVet, TP, BISVet 4, RÜP 2
Reiska jätkas juba tavapärases rütmis, veteranide võistluseks polnud ta veel üles ärganud, aga rühmaks oli juba tavaline ergas Reiska.


Emased avaklass : Astersland Red Princess - SP1, WCAC ja Nida Gyvates Ašara - SP2
Seekord meeldis kohtunikule rohkem Kelli (võitja sert). Tõu parima võistluses kaotas ta aga oma isale.


Enne tagasisõitu Panevezise poole astusime läbi kasvandusest Mona Medus (omanik D. Gurauskaite) ja vaatasime ka Tuuduri sugulasi isa (Mapleleaf Lisiura Alex Trebek) poolt, emaks oli Szelmutka Lisiura . Kutsikad jätsid väga hea mulje ja eriti meeldis meile üks valge ninaga poiss .


Lisa infot.
1. S. Dariaus ir S. Girėno Sporto Centras (ingl. S. Darius and S. Girėnas Stadium) mitme otstarbeline spordi kompleks Kaunase Žaliakalnis´e (“roheline küngas”) linnaosas, Leedus. Pealtvaatajate jaoks on mõeldud kuni 8500 kohta. 1998 a. renoveeriti.
Kahele Leedu piloodile Steponas Darius ja Stasys Girėnas (nad on kujutatud ka 10 litisel rahatähel) pühendatud staadion valmis aastal 1925. Käesoleval hetkel on see kodustaadioniks Leedu rahvuslikule jalgpalli meeskonnale ja klubile FBK Kaunas. [Allikas : Wikipedia]